Így még senki nem oltotta le Orbánt! Döbbenetes felvétel!

Orbán egy korábbi interjúja közben Salzburgban, Ausztriában

Elképesztő felvételre bukkant a 444. Most, hogy tegnapra beérett Orbán Viktor hobbijának másfél évtizede dédelgetett gyümölcse, és a felcsúti focicsapat hivatalosan is nagy NBI-es csapattá vált (bár már évek óta NBI-es csapat a Felcsút, egy 2016-os kitérőt leszámítva, most először dobogóra is került, ami azt jelenti, hogy ringbe szállhat Európa legnagyobb fociklubjaival), érdemes felidéznünk egy nemrég keletkezett felvételt, amelyen Orbán saját maga ismeri el, ráadásul a köztévében, hogy

miért eleve egy ordas nagy hazugság az egész felcsúti “sikersztori”.

Építhet bármilyen focicsapatot Orbán, verheti el rá az adófizetők tízmilliárdjait tao-támogatás formájában (a számláló jelenleg 68 milliárd (!) forintnál jár, stadionostul-mindenestül), vásárolhat-koldulhat mindenfelől játékosokat, háttérbe szorítva a helyben kinevelt fiatal “tehetségeket”, csak hogy megpróbálja benntartani magát az NBI-ben a valódi legendák között, egyvalamit sosem fog tudni pénzen megvenni:

a szurkolók szeretetét.

Márpedig ez az egyetlen, ami a legnehezebb időkben is valóban életben tart egy csapatot. Tegnap a Debrecen sem azért bukott akkorát, mert hétszeres bajnokként évtizedek óta először kiesett a magyar foci élvonalából, hanem azért, mert a szurkolói, rajongói megüzenték: nem kérnek többé a csapatból. A Debrecennek a legnagyobb gólt tegnap a szurkolói lőtték be; gondoljunk ugyanakkor bármit a csapatról, eltagadhatatlan érdemük a Felcsúttal szemben, hogy nekik legalább van táboruk, akiket elveszíthetnek.

A Felcsútnak nincs, és soha nem is volt tábora. Ezt maga Orbán ismerte be a köztévében, amikor úgy fogalmazott, háttérország nélkül

minden csapat csak “lóg a levegőben”, más szóval egy óriási kamu.

Így még senki nem oltotta le Orbánt, mint ő magát a tévében: ő maga tette világossá, hogy semmit nem ért a hóbortja, tolhat bele akárhány lopott milliárdot, vagy erőszakolhatja ki őket a legnagyobb európai fociklubok közé, szurkolni akkor sem fog nekik a kutya sem.

Érjenek el bármilyen helyezést, egy már most biztosnak tűnik: nem lesz magányosabb csapat a következő európai fociligában a Felcsútnál.

Itt tekinthető meg a döbbenetes vallomás:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!