Elképesztő titkolózás övezi a milliárdos beruházást – Csak a legfontosabb dolgokat hallgatják el!

Kósa Lajos volt az M1 reggeli műsorának vendége, ahol a 65 milliárdba kerülő Hajdúnánásra tervezett MotoGP-pályáról beszélt. A fideszes képviselő a 444.hu közlése szerint elmondta: 2018 óta dolgozik azon egy kisebb csapattal, hogy Kelet-Magyarországon versenypálya épüljön.

A milliárdos beruházás promózásán kívül azonban lényeges információval nem szolgált Kósa, tehát sem ő, sem a kormány nem nyilatkozott még arról, hogy

a 65 milliárd forintos beruházás megtérül-e valaha, illetve, hogy mennyit fizetnek a magyar adófizetők a motorverseny-rendezési jogáért.

A köztévében a volt debreceni polgármester arról is beszélt, hogy egy sokfunkciós pályát terveznek, kétszáz eseménynappal. Ebből mindössze három-három napot tesz majd csak ki a MotoGP, és Superbike futam, arról pedig, hogy mi lesz a maradék 194 napon, kijelentette: “nyilvánvaló, hogy ez nem önmagában egy versenypálya, hanem egy olyan élménypark, ami nem véletlenül van Debrecen, Nyíregyháza, és Miskolc által alkotott háromszög súlypontjában.”

Bár a versenypálya terve egyelőre nem nyilvános, Kósa szerint ha ezt jól megcsinálják, akkor, “egy olyan mágnese lehet a térségnek, ami nagyon sokat lendíthet.

És akkor talán egy kicsit oldjuk azt a dolgot, hogy külföld, messziről jött ember: Magyarország, az Budapest és Balaton, azt kész.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!