Deutschnál valami elborult – Szerinte az EU miatt adósodtunk el a keletnek!

Deutsch Tamás volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, ahol az Európai Bíróság civiltörvény kapcsán hozott ítéletről beszélgettek. A Fidesz Európa parlamenti képviselője szintén elmondta ugyanazt, amit korábban Varga Judit igazságügyi miniszter is elmondott, hogy a bíróság elmarasztaló ítélete őket csak megerősítette abban, hogy jó irányba haladnak, a cél helyes, fontos az átláthatóság.

A 444.hu cikke szerint, erre reagálva dobta fel a labdát Krug Emília műsorvezető:

ha ennyire fontos a kormány számára az átláthatóság, akkor miért titkosították a Budapest-Belgrád vasút szerződéseit?!

“Egyetlen egy információ az, érhetően, (..) ami nem teljeskörűen nyilvános: az a hitelfelvétel”

– mondta Deutsch, mire a műsorvezető szembesítette, hogy a kormánypárt kétharmaddal elfogadott jogszabálya, ennél sokkal többet titkol el.

“Természetesen vannak olyan nemzetgazdasági szempontból kényes információk, amit a világon mindenhol…” – vágta rá a Fidesz Európa parlamenti képviselője.

Krug Emília ekkor jelezte a képviselőnek, hogy a kínai hitelből épülő vasutat csak annak példájaként dobta be, hogy a kormány az átláthatóságról beszél a civiltörvény kapcsán, mégis rengeteg mindent titkosítanak,

de ekkor már késő volt.

Deutsch teljesen beindult és kijelentette: a kormány javaslatot tett arra vonatkozóan, hogy a beruházás uniós forrásból valósuljon meg, de ezt elutasították Brüsszelben.

“Ezért volt Magyarország kénytelen ezt kínai forrásból megvalósítani” – mondta, majd hozzátette: “Pakssal kapcsolatban ugyanez a helyzet.”

Szerinte “valamiféle baloldali, liberális őrületből, hogy az atomenergia nem jó, nem adtak rá pénzt.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!