Csak a Lánchíd támogatása fáj Orbánnak, másra nem sajnálja a pénzt!

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A Lánchíd felújításának állami támogatása kapcsán úgy viselkedik a Fidesz, mintha a fogukat húznák, azonban nem mindig fáj nekik a zsebükbe nyúlni. Ha számukra valóban fontos dologról van szó, akkor bőkezűen adakoznak.

Ilyen például a pénteken felavatott debreceni nagyerdei strand. A 8,5 hektáron elterülő Aquaticum nevű komplexum 5500 négyzetméter vízfelülettel rendelkezik, és összesen 15 medencéje van.

A beruházás összesen 9,5 milliárd forintba került, melyből 7,1 milliárdot a kormány állt.

Tehát többet adtak egy fürdőkomplexum felépítéséhez, mint amennyit a nemzeti összefogás jelképére, a Lánchídra szánnak.

A kormány büszke arra, hogy támogathatták a beruházást, így a szalagvágásnál Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondott avatóbeszédet.

“A helyi fejlesztéseket tekintve most először jó esély van arra, hogy Debrecen a határokon átnyúló régió gazdasági, oktatási és szórakoztató központja legyen, amelynek fontos része a nagyerdei strandfürdő, amely bárhol a világon, Nyugat-Európában is megállná a helyét,”
– mondta az MTI beszámolója szerint.

Papp László, Debrecen polgármestere is felszólalt, és elmondta, hogy a strandfejlesztés “nem egy átlagos beruházás” volt, “nagy kihívást jelentett, hogy Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hajdúszoboszlói strand mellett kellett megjelenésében, élménynyújtásban egyedit létrehozni.”

7T5HcScw8CfTwed6s
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI/MTVA
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!