„Már többször meghaltam” – mondta az áramlopással vádolt, őrülten viselkedő magyar énekes

Döbbenetes módon viselkedett Kozsó, aki ellen azért folyik bírósági eljárás, mert a vád szerint megbuheráltatta saját teázójának villanyóráját. Az énekest és vállalkozót a Zöld Teknős Teabarlang volt üzletvezetője jelentette fel, azt állítva, hogy a vendéglátóhelyen akkor is volt áram, amikor az összes biztosítékot lenyomták. A Blikk most arról ír, hogy az ELMŰ által felfogadott magánnyomozó a bíróságon azt mondta: mivel kiemelt közszereplőről van szó, őt rendőri múltja miatt küldték, hogy legyen ott a mérőórák leszerelésénél, ha valamilyen incidens lenne. Ilyen ugyan nem történt, de a magánnyomozó szerint többször is el kellett magyaráznia Kozsónak, miért vannak ott.

Az énekes felfogta mi történik, „de úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos. Rappelt nekünk, majd elmondta, hogy ő többször meghalt már.”

A vádirat szerint Kozsó egy ismerősével állíttatta vissza a villanyóra számlálóját, majd hamis plombát szeretetett vissza rá. A mérőóra állását nem jelentette be, és azt sem tette lehetővé, hogy a szolgáltató elvégezze az éves leolvasást. A szolgáltató szerint

a teaházban 1,75 millió forint értékben lopták az áramot, a kárt pedig a mai napig nem térítették meg,

így a tartozás azóta egy követeléskezelő céghez került. Az ügyészség 1 év 4 hónap börtönt kért 3 év próbaidőre felfüggesztve, ha az énekes beismeri a tettét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Kozsó azonban nem élt az alku lehetőségével, és tagadta, hogy bűnös lenne.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!