Így kell hülyét csinálni az emberekből – Hamar beletanult a szakmába a helyettes államtitkár!

Elképesztő, hogy csinált hülyét a Pedagógusok Szakszervezetének Országos Ifjúsági Tagozatából a fiatal helyettes államtitkár, aki miatt decemberben még törvényt is módosítottak, hogy betölthesse a pozíciót.

Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár az elmúlt négy hónapban egymás után többször is lemondta a megbeszélt találkozóját az Ifjúsági Tagozattal, melyről a szakszervezet számolt be végül közösségi oldalán.

Mint írják, március közepe óta próbálnak meg lebeszélni a helyettes államtitkárral egy 30-60 perces találkozót, ahol a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről beszélgettek volna.

Az első találkozó március 16-án, délután három órára lett megbeszélve Rácz Zsófiával Budapestre, ami a szervezet némely tagjának oda-vissza számolva egy 6 órás utat jelentett.

A helyettes államtitkár ezt a találkozó napján, 11:46-kor mondta le.

A következő találkozóra április 21-én került volna sor, de ez a járványhelyzet miatt már csak a Zoom-on keresztül történt volna meg online. A megbeszélés 13 órakor kezdődött volna, de Rácz 12:13-kor lemondta.

A szakszervezet azóta többször kereste a helyettes államtitkárt telefonon és levélben is, hogy leszervezzenek egy újabb beszélgetést (amit talán már nem mondana le Rácz), de ez azóta sem sikerült. A 444.hu kereste az üggyel kapcsolatban az Emmi-t, hogy kiderüljön, miért mondta le már többször is a találkozót Rácz Zsófia, de kérdésükre nem kaptak választ.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!