Ez a Fidesz legalja! Ki akarják tüntetni a tanárt alázó igazgatót!

Balázs József lemondott tankerületi vezető - Forrás: Makohirado.hu

Sehogy sem tudja megemészteni a Fidesz, hogy a vasalódeszkával úszást oktató makói tanár ügyében a pedagógusok és a szülők győztek. Mint ahogy arról mi is írtunk, a kreatív pedagógust a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatója, Balázs József nem csak eltiltotta a tanítástól, hanem naponta meg is alázta, és ezt a döntését még Újra akkor sem vizsgálta felül, amikor a Klebelsberg Központ erre kérte.  Az oktatási jogok biztosa, Aáry-Tamás Lajos ombudsman is vizsgálatot indított, mert úgy ítélte meg, hogy a tankerületi igazgató eljárása emberi méltóságában sértette Vezsenyi László testnevelő tanárt. Ezt követően a tankerület igazgatója június 15-i hatállyal lemondott.

Most azonban

egy fideszes portálon az jelent meg, hogy a tanárt alázó Balázs Józsefet „nem büntetni, hanem kitüntetni kellene!”

A petícióra való felhívást olvasói levélként közölték, és olyan megállapítások szerepelnek benne, miszerint Balázs József remek pedagógus, a testnevelő tanár viszont „munkaidőben alkoholt fogyasztott és balesetveszélyesen oktatott”, és mindezt „gyenge humorral akarta megfűszerezni.” A fideszes portálon megjelent írás azt is sérelmezi,, hogy miközben a tanár bemutatta vasalódeszkás gyakorlatát, a közeli asztalon két doboz sör állt.

A felhívást közlő Promenad.hu egyébként nyíltan fideszes médium, jóban van Lázár Jánossal, a tulajdonosa maga is fideszes politikus volt, a főszerkesztő pedig egy Fidesz-közeli portáltól érkezett.

Időközben azonban kiderült, hogy

még az Emberi Erőforrások Minisztériuma is a tanár mellett foglalt állást.

A felhívást közlő fideszes portál ezt követően egy olyan frissítéssel egészítette ki a felhívást, mely szerint az olvasói levél nem a Promenad.hu álláspontját tükrözi és az ügyet a maguk részéről lezártnak tekintik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!