Azonnali vizsgálat indult! Ezt nem hagyhatják büntetlenül!

Mint tegnap megírtuk, durván megalázott a makói tankerület igazgatója egy testneveléstanárt, aki a karantén idején egy tréfás videóval kedveskedett gyerekeknek. Mindenkit érthetően megviselt ez az időszak, így kevés melegszívűbb és nagybetűs pedagógushoz méltó módszert tudnánk elképzelni, mint hogy valaki ilyen módon próbálja oldani a gyerekekben keletkezett feszültséget.

Persze nem Orbán aljas és humortalan Magyarországáról beszélnénk, ha egy szolgalelkű tanigazgató nem ugrott volna azonnal, amint alkalma adódott, hogy útját állja a legkisebb kreativitásnak és jókedvűségnek. A tornatanárt nemcsak hogy letiltották a tanítástól, de a következő időszakban válogatott módszerekkel még meg is alázták.

Szerencsére úgy tűnik, azért még Magyarországon sincs minden veszve, Orbán aljas rendszerének 10 év után sem sikerült elfojtania minden empatikus és józan hangot, Aáry-Tamás Lajos oktatási ombudsman ugyanis bejelentette:

azonnali vizsgálatot indít az oktató védelmében.

Aáry-Tamás úgy fogalmazott: alapos a gyanú, hogy a tankerület emberi méltóságában is megsértette a videót készítő Vezsenyi Lászlót, amikor nem elég, hogy letiltották, de még meg is büntették. Mint ismert: Vezsenyivel a letiltása ellenére pl. minden napra elkészíttették a csoportjainak szánt aznapi anyagokat, gyakorlatsorokat, majd elküldették azokat a tankerületi vezetőnek és az iskolaigazgatónak – hogy aztán a tiltás miatt gyakorlatilag mindet kidobják a kukába.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!