Lázár János újra a színpadon – nem fogja elhinni, milyen szerepet osztanának rá!

Lázár János már lassan kezdi elfelejteni hogyan “szórakoztathatna” minket, se egy bécsi migránsoktól rettegő videó, se egy “mindenki annyit ér, amennyije van” beszólás, se egy kis fricska a mostani kormányzatnak. Így újabb vadászkastélyok híján mi is kezdtük elfeledni, de most újra a színre lépett! Elővette legbájosabb mosolyát, és ezzel felvértezve, lehetséges, hogy

a Magyar Tenisz Szövetség elnöke lesz!

Legalábbis, a súlyos gondokkal küzdőszervezet élén őt látná szívesen Orbán Viktor a Népszava információi szerint. Az életben maradáshoz 3,5 milliárd forintos állami forrásra van szüksége a szövetségnek, amihez jól jönne egy a politikában és az üzeleti életben is jó kapcsolatokkal rendelkező vezető. Bár jelenleg is egy fideszes képviselő, Szűcs Lajos ül az elnöki székben, tevékenysége nem mondható sikeresnek a szövetség részére.

Bár a szakma közös nyilatkozatban támogatta Bardóczky Kornél, korábbi Davis Kupa-játékos elnöki ambícióit, azonban ebből valószínűleg nem lesz semmi, mert a nyilatkozattévők nem zárkóznának el egy politikustól sem, ha az garantálja a jövőben az átláthatóságot és elfogadja azt a szakmai irányt, amelyet megfogalmaztak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!