Elképesztő ajándékkal állt elő a fideszes képviselő – a gyerekek csak döbbenten álltak

Forrás: Facebook

Pósán László Debrecen Fidesz-KDNP-s képviselője sosem felejti el, hogy minden egyes alkalommal megossza a közösségi médiában, hogy éppen jót cselekszik. Mondjuk a keresztény kurzus jeles képviselőjétől elvárnánk, hogy ismerje a biblia szavait, és úgy is éljen: “Amikor tehát adományt adsz, ne kürtöltess magad előtt, ahogyan a képmutatók teszik…Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adakozásod titokban történjék”. Gyorsan túl is lendülhetünk ama tény felett, hogy Máté evangéliuma szerint Jézus

képmutatónak nevezi Pósánt és a hozzá hasonlókat, pedig még nem is látta gyermeknapi “jócselekedetét”!

Pósán legutolsó Facebook bejegyzésében pedig az látszik, hogy választókerülete Halápon és Nagymacson élő gyermekeinek vitt három gumilabdát, 48 húsvéti csokoládényulat és még ki tudja mennyi húsvétról megmaradt és leakciózott csibét és egyéb csuda dolgot. Persze ez csak a mi rosszindulatú feltételezésünk, hogy akciósan vette, de azért elgondolkodtató, hogy miért nem húsvét alkalmából adta ezt oda.

Pósán bizottsági elnökként 1 875 000 forintot visz haza havonta, neki erre az ajándékra futotta belőle. Van erre egy magyar szó: fillérb@szó.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!