Döbbenetes videó jelent meg Orbánról! Addig nézze, amíg le nem szedik!

Talán Szalay Kornél Géza, a XV. kerület fideszes képviselője sem gondolta, hogy kordokumentumnak beillő tartalmat alkot, amikor egy olyan videót dobott ki Orbán Viktor közelgő születésnapjára, amivel vitathatóan sikerülhetett felállítania az Orbán-seggnyalás legújabb világrekordját. Szalay a videóban úgy fogalmazott:

kettős ünnepet ünnepel a héten az ország, az egyik a “8 évig tartó balliberális közjáték” után felálló második orbán-kormány 10. születésnapja, a másik pedig magának orbánnak a születésnapja.

Hozzátette: nekik, “demokratáknak”, ez a két nap csak ünnep lehet.

Szalay mellett valami rejtélyes oknál fogva az R-Go frontembere, Szikora Róbert is megszólalt a videóban, aki a nagy nap alkalmából pezsgőspoharát ünnepélyesen a magasba emelve azt mondta, idézzük:

“A Jóisten éltessen sokáig, és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretetet,
érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

Itt a videó, érdemes mielőbb megnézni, nem vennénk rá mérget, hogy kint fogják hagyni:

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!Ezen a héten kettős ünnep lesz.A 8 évig tartó balliberális közjáték után,a magyar választópolgárok akaratábólelsöprő – alkotmányozó – többséggel2010. május 29-én megválasztottaa Magyar Országgyűlésdr. Orbán Viktort miniszterelnöknek.Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány.Nekünk demokratáknak ez ünnep!A 10 éves szolgálatát köszönöm,közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm!Isten éltesse Miniszterelnök Úr!További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is! Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk!A Jóisten éltessen sokáig,és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet,érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

Gepostet von Szalay Kornél Géza am Samstag, 23. Mai 2020

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!