Fény derült az igazságra – Megbukott a miniszterelnök hazugsága!

Cseh Katalin a Momentum EP-képviselője osztotta meg közösségi oldalán, hogy miként próbálta meg a miniszterelnök leplezni a valóságot, majd egy kormányrendelettel lényegében elismerte, hogy eddig hazudott.

Mint írja:

“Donáth Annaval hetek óta arról beszélünk, hogy az Európai Unió komoly összegekkel fog segíteni a válságkezelésben. Orbán Viktor ezt hetek óta tagadja.

Orbán Viktor, és az egész Fidesz-propaganda hetek óta hazugsággal vádol minket. Orbán Viktor hetek óta azt bizonygatja, hogy nyugatról pénz aztán nem jön, csak a baj, a demokrácia meg a jogállamiság. Orbán Viktor hetek óta mantrázza, hogy kicsi hazánk most már aztán csak és kizárólag a fürkészekre és portyázóra, a keleti diktatúrákkal ápolt baráti kapcsolatra, az onnan érkező kétes minőségű lélegeztetőgépekre, na meg természetesen Orbán Viktorra számíthat.

Tegnap aztán Orbán Viktor mégiscsak saját kezűleg rendelkezett arról, hogy Magyarország csatlakozzon ahhoz az Európai Uniós munkahelyvédelmi programhoz,

ami Orbán Viktor szerint ugyebár nem is létezik.

Én ennek őszintén örülök, talán nincs is olyan terület, ahol most nagyobb szükség lenne a segítségre. Orbán Viktor elégtelen válságkezelése miatt ugyanis több, mint százezren veszítették el munkahelyüket. Uniós támogatás nélkül Orbán Viktor megoldásai kimerültek a közmunkában, és a Németh Szilárddal közös katonáskodásban. Boldog vagyok, hogy végre bebizonyosodott: Orbán Viktornak nem volt igaza, igenis van Európai Uniós segítség a bajban.

Orbán Viktor szavaival élve, mindenkinek, Orbán Viktornak is adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen az igaztalan állításokért!”

– zárja sorait Facebook posztjában az EP-képviselő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!