Ellenzéki leszámolásba kezdett a Momentum Gödön?

Sok szó eseik mostanában Gödről, arról a településről, melynek iparűzési adóbevételének legjavát most vette el a kormány, kiemelt gazdasági övezetnek minősítve a a Samsung gödi akkumulátorgyárának területét. Most viszont nem csak e miatt hangos a gödi közélet, hanem attól is, hogy a Momentumos Balogh Csaba

visszahívhatja DK-s és az LMP-s alpolgármestereit,

és helyettük egy, szintén Momentumos alpolgármestert nevezhet ki. Balogh hivatalos indoklása szerint akét alpolgármester sokba kerül, és nem képesek önálló munkavégzésre, és munkájuk nem eredményezett különösebb hasznot. Rögtön két kérdés vetődik fel rögtön az elején: vajon Baloghnak fogalma sem volt arról, hogy mennyibe kerül egy alpolgármester, mikor előterjesztette a megválasztásukat, illetve a kampány során, mely a polgármesteri székhez juttatta, miért nem tűnt fel, a két ember alkalmatlansága? Nagy valószínűséggel másról van szó:

egyszerűen a Momentum több pozíciót szeretne elfoglalni a többi elenzéki párt elől.

Az Azonnali információi szerint alapvetően rossz a viszony az önkormányzati tagok között. Olyannyira, hogy Fülöp Zoltán, Lőrincz László, továbbá a szintén DK-s önkormányzati képviselő, Szilágyi László és a jobbikos Hives Gábor levélben fordultak saját pártjaik, és a Momentum vezetéséhez. A levélben kifejtették, hogy Balogh Csaba polgármester mind politikailag, mind emberileg alkalmatlan tisztségének betöltésére, ezért arra kérték az összefogásban résztvevő pártok vezetőit – különösen a Momentum vezetését – „hogy határozott fellépésükkel tegyenek meg mindent a kialakult helyzet azonnali rendezéséért”.

Jelenlegi hírek szerint a polgármester még nem írta alá a visszahívásról szóló előterjesztést.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!