Rajtakapták Kövért! Eszméletlen, mit művelt a szavazás alatt!

Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője írta meg, hogy a mai, példátlan jogfosztást megvalósító parlamenti szavazás alatt Kövér László a Magyar Nemzetnek egy olyan cikkét olvasgatta, ami még fideszes mércével mérve is döbbenetes hazugságokat tartalmaz Soros Györgyről.

Ez alapvetően talán még nem lenne furcsa, de a képviselő szerint

Kövér nemcsak olvasgatta a cikket, de alá is húzogatta, be is karikázgatta annak az egyes gondolatait!

Tordai azt írta: döbbenetes, de úgy néz ki, Kövér László tényleg elhiszi a Fidesz évről-évre vadabb összeesküvés-elméleteit. Amennyiben így van, nagyobb lehet a baj, mint gondoltuk, mert a házelnök nem egy cinikus és számító, de legalább beszámítható politikus,

hanem egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg minden kapcsolatát elveszíteni látszik a valósággal.

Vajon melyik cikk legfontosabb gondolatait húzza alá éppen Kövér László? A címe: „A Soros György-projekt”. 😅Az…

Gepostet von Tordai Bence am Dienstag, 19. Mai 2020

 

Nehezen tudjuk legalábbis elképzelni, hogy lenne beszámítható valaki, aki kiemelésre méltónak talál olyan gondolatokat, mint hogy:

  • “Soros (…) a XX. század múltmegtagadó, társadalommérnöki diktátorainak egy példánya, akinek óriási szerencsénkre nem jutott ország.”
  • „Sorosnak csak a bontásra, a rombolásra van programja, ezért a már most kudarcos ultraliberális jogállami projekt élet- és működésképtelen társadalmakat hoz létre példátlan gyorsasággal.”
  • Gyakorlatilag Soros liberálisai már teljesen elfoglalták az EU-s adminisztrációt mind szakértői, mind pedig politikai szinten.”
  • „Soros nem tudja feldolgozni, hogy az ország, amelynek a területén született és amelynek a nyelvét beszéli, tulajdonképpen keresztülnéz rajta.
  • „Soros hálózata önjáró ideológiai zombik százezreit termelte ki, akiknek nincs se hazájuk, se nemzeti kötődésük, akik mint Árkádiába igyekeznek az Euró­pai Birodalom egyre gyarapodó hivatalainak pozícióiba.”
  • „Soros egy olyan diktátor, akit rajongói kevésbé szeretnek, mint az ideológiát, amit hirdet. Személye igazából nem vonzó, közvetlen hatalom híján nem is istenítik úgy, mint Hitlert, Maót vagy Sztálint. De a benne lévő hatalmi vágy ugyanaz.”

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!