Bejelentették: nem tudja tartani tovább Orbán a rendkívüli hatalmát

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Nemrégen mi is megírtuk, hogy Belgrádban Orbán bejelentette, hogy akár már ebben a hónapban visszaadhatja a rendkívüli felhatalmazását. Mindezt megerősítette Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hír Tv vasárnap esti műsorában, amikor azt mondta, hogy május 26-án benyújták azt a jogszabálytervezetet

amelynek elfogadásakor megszűnhet a rendkívüli jogrend Magyarországon!

Mint mondta, az elfogadás már júniusra fog esni. Mindez azt jelenti, hogy teljes mértékben megszűnnek a kijárási korlátozások, és visszatérhet az élet a régi kerékvágásba, bár mi azért az óvatosságot továbbra is javasoljuk.

Mindezek hátterében azok a támadások állhatnak, amelyek folyamatosan záporoztak a kormányra Európából, miközben a felmérések azt mutatják, hogy

nincs járvány Magyarországon,

a kormány kaotikus és elkésett intézkedései ellenére sem. Várhatóan Orbán kihasználva a helyzetet, az ország megmentőjeként és a demokrácia elkötelezett híveként fog fellépni, hatalmas tettnek beállítva azt, hogy hajlandó volt visszaadni a teljhatalmát. Azonban senkinek ne legyen kétsége, a kétharmaddal tovább fogja folytatni az ország kirablását.

Arról pedig, hogy Orbán mit is kezdett a felhatalmazásával, aminek semmi köze nincs a járványkezeléshez, arról itt írtunk:

Erre a listára nincs magyarázat: ezt csinálja Orbán a járványkezelés helyett!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!