Megbukott a miniszter – Már Orbán sem kíváncsi a véleményére!

“De hová tűnt Kásler Miklós?” teszi fel a kérdést az MSZP Facebookra feltöltött közleményében. A kormánypropaganda saját magát buktatta le azzal, hogy fényképet közöltek a budapesti korlátozások feloldására irányuló szakmai tanácskozás résztvevőiről, ráadásul még le is írták, hogy kik vettek részt a döntésben. Ezen pedig az egészségügyi kormányzat, élén Kásler Miklóssal, nem vett részt.

Eszerint pedig Kásler megbukott a miniszterelnök szemében!?

“Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű egészségügyi döntéseket kell meghozni.”

A párt közleményében kiemeli: “még azt is mondhatnánk, hogy örülünk, hogy kivonták végre a forgalomból a tragikus döntéseket hozó, emberi életekben mérhető hibákat elkövető bukott minisztert.

Mielőtt fellélegezhetnénk, azonban maradt egy kérdés:

mikor mond le Kásler Miklós? Mikor adja ki az útját Orbán a bukott miniszterének?

Az MSZP, mint baloldali parlamenti erő nem fog napirendre térni a kórházakból ki- és elutasított betegek szenvedéstörténete felett, a végére fogunk járni annak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy maguk a kórházak voltak a vírus melegágyai, és annak, hogy miért tagadták meg a kórházakból elbocsátott, otthonokba visszazsuppolt idős emberek tesztelését.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!