Megbukott a miniszter – Már Orbán sem kíváncsi a véleményére!

“De hová tűnt Kásler Miklós?” teszi fel a kérdést az MSZP Facebookra feltöltött közleményében. A kormánypropaganda saját magát buktatta le azzal, hogy fényképet közöltek a budapesti korlátozások feloldására irányuló szakmai tanácskozás résztvevőiről, ráadásul még le is írták, hogy kik vettek részt a döntésben. Ezen pedig az egészségügyi kormányzat, élén Kásler Miklóssal, nem vett részt.

Eszerint pedig Kásler megbukott a miniszterelnök szemében!?

“Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű egészségügyi döntéseket kell meghozni.”

A párt közleményében kiemeli: “még azt is mondhatnánk, hogy örülünk, hogy kivonták végre a forgalomból a tragikus döntéseket hozó, emberi életekben mérhető hibákat elkövető bukott minisztert.

Mielőtt fellélegezhetnénk, azonban maradt egy kérdés:

mikor mond le Kásler Miklós? Mikor adja ki az útját Orbán a bukott miniszterének?

Az MSZP, mint baloldali parlamenti erő nem fog napirendre térni a kórházakból ki- és elutasított betegek szenvedéstörténete felett, a végére fogunk járni annak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy maguk a kórházak voltak a vírus melegágyai, és annak, hogy miért tagadták meg a kórházakból elbocsátott, otthonokba visszazsuppolt idős emberek tesztelését.”

De hová tűnt Kásler Miklós?Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű…

Gepostet von MSZP am Samstag, 16. Mai 2020

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!