Mentősöket alázott a Fidesz, de visszakapták a pofont!

A Fidesz hülyének nézi az embereket és még büszke is erre! Ezt bizonyítja, hogy Németh Szilárd saját maga posztolta ki a Facebook oldalára, amint 10 rekesz almát ad át a csepeli mentősöknek, munkájuk elismeréseként. Egy nappal később pedig ugyanezt tette a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház dolgozóival!

Szögezzük le: ennél nincs lejjebb!
A Fidesz politikusa megalázó módon pár doboz almát adott jutalomként!

Ráadásul a Honvédelmi Minisztérium államtitkára a közösségi oldalán mindezt úgy tálalta, mintha az egészségügyi dolgozók a legnagyobb elismerést kapták volna: kilenc képet és egy videót is feltett arról, ahogy a felsorakoztatott mentősöknek átadja a tíz rekesz almát. A megszégyenítéssel felérő fideszes akció persze sok embernél kiverte a biztosítékot: az egyik hozzászóló például ezt írta: „Ennél a szánalmas pr akciónál becstelenebbül nem is lehetett volna jobban megalázni, lebecsülni a mentősök áldozatos munkáját.” Egy másik posztoló pedig csak annyit írt: „Ennyire nyomorult nem lehet már ez az ország. Édesjóistenem.”

A fideszes politikus gyalázatos akciója azonban pár nappal később visszaütött. Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa szerint „a megbecsülésnek ezt a rendhagyó formáját az élet más területeire is át kell ültetni”, ezért

törvényjavaslatot nyújtott be, hogy az államtitkárok fizetésemelés helyett egy-egy láda almát kapjanak,

a 35 százalékos béremelésüket pedig csoportosítsák át az egészségügyi dolgozóknak. Szabó Tímea Facebook oldalán magyarázatot is fűzött a javaslatához: „Biztos vagyok abban, hogy az egészségügyi dolgozók nem veszik zokon, ha egy alacsonyabb szintű, nem alma, hanem pénzügyi elismerésben részesíti őket az Országgyűlés. Továbbá remélem, hogy az a hetekkel ezelőtt beígért egyszeri nettó 330 ezer forintos juttatás is lassan megérkezik a frontvonalban harcolókhoz!”

Kíváncsian várjuk, hogy az almát a megbecsülés jeleként értékelő Németh Szilárd és a többi fideszes mit szól a törvényjavaslathoz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!