Kétségbeesett kórházi videót küldött egy beteg! A Fidesz le akarja tagadni!

Kétségbeesett segélykiáltással felérő fényképeket és videót küldött egy beteg a Korányi kórház Covid-osztályának egyik izolációs szobájából a 444.hu portálnak. A 40 éves kétgyerekes anyát május 8-án köhögés és fulladás miatt vitték be, hogy elvégezzék rajta a megbízhatóbb, úgynevezett PCR-tesztet. A nő tudta, hogy legalább négy napig kell bent lennie a szobában úgy, hogy azt nem hagyhatja el. Amikor azonban belépett, elképesztő körülmények fogadták.

A szobában, ahonnét nem jöhetett ki, csak egy fali mosdókagyló és egy kis mobil útivécé volt!

korhazi szoba 444 hu
Forrás: 444.hu

Vagyis a többnapos tartózkodásra szánt helyiségben semmilyen fürdési lehetőséget nem biztosítottak, a mellékhelyiségnek kinevezett dobozkában pedig napokig gyűlt a bűzölgő emberi melléktermék. A nő május 9-én ezt írta: „Az emberi méltóság megtiprásának érzem, hogy egy mini pottyantós wc van behelyezve a szobába. Azt nem viszik, az ott van. Az egész szaga átjárja a szobát. Tegnap óta senki nem jött fertőtleníteni.”

Mindennek megkoronázásaként a kinti 28 fokos meleg ellenére a radiátor állandóan forró volt, a csapból viszont csak hideg víz folyt. Amikor a tisztaságra kényes nő fürdeni akart, kénytelen volt feltalálni magát.

„Tegnap este a veszélyeshulladék kukából kiszedtem a zsákot, Domestosszal kimostam és abban fürödtem.”

A nő minderről videófelvételt is készített, amit elküldött a 444.hu portálnak.  Mint írta: „Találékony a magyar, de ez mindennek az alja.” Azt is elmesélte, hogy a hosszú hétvége során, péntekről hétfő reggelig egyáltalán nem vitték ki a szemetet tőle és nem is takarítottak. Egy idő után pedig a fűtőtestekből áradó forróság már annyira elviselhetetlen volt, hogy kénytelen volt leakasztani az ablakot.

Bár a nő pontosan dokumentálta az elképesztő körülményeket,

az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a videofelvételek és fotók ellenére is mindent tagad!

Közleményük szerint minden betegnek biztosított a normális mosakodás lehetősége. Szó szerint ezt írták: „Nem igaz az az állítás, hogy szemétkukában, hideg vízben kellene bárkinek is fürödnie a Korányi Kórházban.”

Vagyis hiába készült videofelvétel az elképesztő állapotokról, a fideszes hivatal szerint a betegek „fertőtleníthető mosdótálat is kapnak a folyóvizes fali mosdó mellé” és szerintük a szobákat naponta takarítják.

Azt, hogy mindezt videók és fotók cáfolják, láthatóan cseppet sem érdekli a győzelmi jelentéseket megfogalmazó fideszes propagandistákat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!