Eltüntetné a netről ezt a videót ha tehetné – de örökre ráégtek ezek a szavak!

Orbán Viktor 2007-ben, még nem miniszterelnökként, hanem a Fidesz elnökeként a hajógyári szigeten tartott ún. hazugságértékelő beszédet, ellenzéki pozícióból. Érdemes meghallgatni, mivel vádolta akkor a kormányon lévőeket!

“Magyarország szívdobbanása ma ez a két szó: elég volt!

Elég volt, hogy a beteg embereket, súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban.

Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek millió szám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat.

Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi emberszámba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat.

Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből.

Elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek.

Elég volt, hogy egyre kevesebb jut azoknak, akik gürcölnek, gyereket nevelnek, egymásról gondoskodnak, becsülettel próbálnak fennmaradni, miközben egyre több jut a léhűtőknek, a hazudozó milliárdos szélhámosoknak, az állam védelmét élvező ügyeskedőknek.

Elég volt abból, hogy mindent elvesznek, amiért az emberek megdolgoztak és mindent eladnak, ami az emberek közös vagyona.

Elég volt abból, hogy egy kiváltságos csoport agyalágyultnak nézi az embereket és azt vágja a képükbe: nem jár nektek semmi, gondoskodjatok magatokról és fizessetek többet és többet és többet!

Elég volt abból, hogy az emberek mindig rosszul járnak, miközben a hatalmon lévők egyre több luxust, egyre nagyobb gazdagságot és egyre több kiváltságot szerezhetnek maguknak.”

Ma, 13 évvel Orbán beszéde után egyet kell értenünk vele:

ELÉG VOLT! Belőle is és a harácsoló, érzéketlen bandájából!

ELÉG VOLT

ELÉG VOLT!"Magyarország szívdobbanása ma ez a két szó: ELÉG VOLT.Elég volt, hogy a beteg embereket, súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban.Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek millió szám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat.Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi emberszámba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat.Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből.Elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek.Elég volt, hogy egyre kevesebb jut azoknak, akik gürcölnek, gyereket nevelnek, egymásról gondoskodnak, becsülettel próbálnak fennmaradni,miközben egyre több jut a léhűtőknek, a hazudozó milliárdos szélhámosoknak, az állam védelmét élvező ügyeskedőknek.Elég volt abból, hogy mindent elvesznek, amiért az emberek megdolgoztak és mindent eladnak, ami az emberek közös vagyona.Elég volt abból, hogy egy kiváltságos csoport agyalágyultnak nézi az embereket és azt vágja a képükbe:nem jár nektek semmi, gondoskodjatok magatokról és fizessetek többet és többet és többet!Elég volt abból, hogy az emberek mindig rosszul járnak, miközben a hatalmon lévők egyre több luxust, egyre nagyobb gazdagságot és egyre több kiváltságot szerezhetnek maguknak."- Orbán Viktor

Gepostet von Tarjáni Fészek am Mittwoch, 15. April 2020

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!