Drámai leleplezés! Kövér nem emlékszik, hogy miket mond!

Kövér Lászlóval valami nagy baj lehet. A házelnök az elmúlt egy hét alatt páratlan  gyalázkodási ámokfutást rendezett: először ápoltaknak nevezte az ellenzéki képviselőket és arról elmélkedett, hogy szánalommal tekint azokra, akiknek a személyi száma 2-essel kezdődik, majd kijelentette, hogy az ellenzék nem a magyar nemzet része, az EU vezetése pedig olyan, mint Hitler náci vezérkara. Ezután még egyet rúgott a nőkbe, amikor azt mondta, hogy „erkölcsi értelemben nem minősíthető valaki nőnek, ha nem teljesíti a női princípiumot”, vagyis ha egy nő nem vállal gyermeket, az csak erkölcstelen lehet.

Majd mindezek után

most Kövér László azon sopánkodik, hogy a gyalázkodás anarchiához vezet, és több tiszteletre lenne szükség!

A házmester házelnök mindezt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában vezette le, mondván: „próbálják nagyon sokfajta eszközzel, nagyon sokan aláásni azt, amit közösségi, nemzeti közbizalomnak nevezhetünk”. majd hozzátette: a politikában is egyfajta totális verseny, polgárháború kezd kibontakozni, ahol a szembenálló felek nem válogatnak az eszközökben. A házelnök szerint különösen érvényes ez egymás lejáratására.

Mondja ezt az a Kövér László, aki csak gyűlölettel tud beszélni a politikai ellenfelekről!

Az országgyűlés elnöke szerint ha „a két oldal egyenlő erővel kiabálja a másikra, hogy gazemberek és tolvajok, anyagyilkosok vagytok, akkor előbb-utóbb a köz maga is így tekint a saját választott képviselőire, és nem is nagyon vár el tőlük sokkal többet”.  Ez viszont teljesen tönkreteszi a demokratikus intézményrendszert, és ennek most a határán vagyunk – jelentette ki Kövér, aki szerint ez könnyen elvezet az anarchiához.

A kérdés ezek után csak az: Kövér nem érzékeli, hogy amit kifogásol, azt épp ő maga gerjeszti leginkább? Úgy tűnik, eljött az idő, amikor már fel kell tenni a kérdést:

milyen tudathasadásos állapotban lehet a házelnök, ha fogalma sincs, hogy mit csinált az elmúlt napokban?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!