Felháborító! Visszautasította a Fidesz az ellenzéktől kapott adományokat!

Tamás Barnabás Putnok fideszes polgármestere Orbán Viktor miniszterelnök társaságában 2014. február 27-én

Hiába próbáltak többször is utalni Putnok ellenzékijei a város jótékonysági számlájára,

a fideszes polgármester mindegyik alkalommal visszautasította a felajánlásaikat.

Tamás Barnabás polgármester márciusban jelentette be, hogy pénzgyűjtést kezdeményez a járványügyi védekezéshez szükséges eszközök vásárlására és a rászorulók támogatására. Indulásként saját maga helyezett 400 ezer forintot a számlára, és az önkormányzat fideszes tagjai is hozzájárultak a kezdeményezéshez.

A polgármester két korábbi politikai ellenfele, Pásztor János és Pásztor Ádám, a Putnoki Reform Szövetség nevű független ellenzéki szerveződés két tagja (egyben apa és fia, akik korábban elindultak Tamás ellen a 2014-es és a tavalyi önkormányzati választáson) is megpróbált hozzájárulni az ellenzék részéről a sikeres védekezéshez. Többször is megpróbáltak pénzt utalni a város számlájára, hogy így segítsék meg a helyi rászorulókat,

a fideszes kiskirály azonban mindegyik alkalommal visszautasította a felajánlásaikat.

Mintha ez nem lenne épp elég, a lépést ráadásul még sikerült egy gusztustalan cigányozással is megtoldania, amikor azt írta a visszautaláshoz üzenetként, hogy

“téves utalás, ez nem az RNÖ (roma nemzetiségi önkormányzat) számlája.”

Pásztor Ádám a 24.hu-nak azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy

“Őszintén megmondom, nem tudom, hogy ez a flegma üzenet milyen mögöttes tartalmat rejt, miért szólja le a romákat vele, illetve miért nem fogadta el az összeget, amit küldtem neki. Nekem ez színtiszta gyűlöletnek érződik.”

A volt képviselőjelölt azt is elmondta, többször is megpróbálta átküldeni a pénzt, egyszer még közvetlenül a polgármester nevére is elutalta, azzal a kísérőszöveggel, hogy “Veszélyhelyzet Putnokért, nem téves”, de a polgármester nem állt kötélnek, mindegyik próbálkozását visszautasította.

A 24.hu megkereste Tamást, hogy kommentálja az esetet, de a polgármester nem reagált a megkeresésükre.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!