Drámai beismerés! Csak ürügy volt a járvány a kórházi ágyak kiürítéséhez!

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Kiderült, hogy Orbánék nem a koronavírus-járvány miatt küldték haza a betegeket a kórházakból! Sokan már kezdettől nem értették, hogy ha viszonylag kevés a fertőzött, miért kell a kórházi ágyak 60 százalékát pár nap alatt felszabadítani? Miért kell esetenként súlyos betegeket is hazaküldeni, amikor még a legrosszabb forgatókönyv szerint sem lehet ennyi fertőzött? Most Gulyás Gergely a kormányinfón bevallotta: a kórházi ágyak kiürítésére azért volt szükség, mert a Fidesz-kormány szerint át kell gondolni az egészségügyi ellátórendszer finanszírozását.

A fideszes miniszter kijelentette: „felesleges egy olyan kórházi kapacitást fenntartani, amit a betegek száma nem indokol.”

Értik, ugye? A Fidesz a várható tömeges fertőzésekre hivatkozva szinte kiürítette a kórházakat, hazazavarták a betegeket, majd amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz annyi fertőzött, mint ahány ágyat felszabadítottak, akkor kiállnak a nyilvánosság elé és azt mondják: lám, milyen remekül működnek a kórházak kevesebb ággyal is, maradjon hát minden így!

Vagyis a Fidesz hazudott, a járvány csak ürügy volt! Azért küldték haza a betegeket, mert spórolni akarnak rajtunk!

A hazaküldött betegek tehát otthon is maradnak, mert nem a fertőzötteknek kell a hely, ugyanis ezek az ágyak nagy valószínűséggel megszűnnek! Orbánék kezdettől fogva hazudtak, amikor a járványra fogták az ágyak kiürítését. Kapóra jött nekik a fertőzés, hogy még több pénzt spóroljanak a magyar emberek gyógyításán.

Ha a Fidesz békeidőben zavarta volna haza a betegeket, hogy megszüntessék az ágyukat, abba belebuknak. Most azt remélik, ezt is megtehetik.

A Fidesz valószínűleg úgy próbálja majd kommunikálni ezt az embertelen és aljas lépését, hogy nagyon sokáig fenntartja a veszélyhelyzetet és a járvány újabb és újabb hullámaira hivatkozva nem engedik használni a már üresen álló ágyakat. Ezzel a trükkel Orbánék azt mondhatják: ők nem zárnak le osztályokat, vagy kórházakat, hanem csak fenntartják a helyet arra az esetre, ha a járvány súlyosabb lenne. Aztán ha már mindenki hozzászokik ehhez, szép csöndben bejelentik: sikeresen csökkentették az egészségügy kiadásait.

Hogy ebbe hány hazaküldött magyar hal bele otthon, arról persze semmilyen statisztika nem készül…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!