Fideszes járványhorror! Leköpték, mert segített!

Kéünk illusztráció, nem a cikkben szereplői láthatóak rajta

Újabb mélypontjához érkezett a Fidesz által keltett gyűlöletkampány. Orbánék feladata lenne az idősotthonok egészségügyi ellátásának biztosítása, de azért, hogy ezt a felelősséget elhárítsák és az ellenzéket vádolhassák, a Fidesz az utóbbi időben példátlan negatív kampányt indított a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon ellen. Azóta persze kiderült, hogy a vádak mindegyike valótlanság, sőt, még Müller Cecília tiszti főorvos is lebukott egy átlátszó hazugsággal, ám Orbánék uszítása megtette a magáét.

Leköpték az egyik idősotthon gondozóját a boltban, amikor kiderült, hogy hol dolgozik!

A döbbenetes esetről Karácsony Gergely főpolgármester számolt be egy, a közösségi oldalra feltett videójában. Mint mondta, egy videókonferencia során az egyik intézményvezető jelezte neki, hogy az egyik dolgozója felmondott, mert durva atrocitás érte. Karácsony szerint az idősellátásban dolgozók óriási terheket cipelnek. „Teher az, hogy évtizedek óta nincsenek rendesen megfizetve, teher az, hogy nem érkeztek meg időben a védőfelszerelések, teher az, hogy folyamatosan tartaniuk kell a lelket azokban az idős ápoltakban, akik most különösen okkal félnek a koronavírus-fertőzéstől.”

A főpolgármester szerint az idősotthonok gondozói Budapest hősei, akik most áldozattá válnak. A politikai támadások és a propagandasajtó áldozataivá.

Karácsony kijelentette, hogy büszke azokra, akik önfeláldozóan védik az idős emberek egészségét, majd hozzátette: arra kér minden budapestit, hogy fejezzék ki szolidaritásukat az idősotthonok alkalmazottai felé.

Azt pedig már csak mi kérdezzük:

aki köpött, vajon belegondolt abba, hogy egyszer talán az ő édesapja vagy édesanyja is a bántalmazott gondozó segítségére szorulhat?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!