13 pontban arról, hogy kezelte félre Orbán a válságot

  1. Heteket csúszott a védekezéssel, mert képtelen volt elengedni a Fidesz aktuális uszítását: a “börtönbizniszt”, a cigánygyalázást és a migrációt.
  2. Reggel fizetés nélküli szabadsággal fenyegette a tanárokat, estére élére állt az iskolabezárásoknak, amikor már a saját embereinek is elege lett az ámokfutásából.
  3. Úgy hadgyakorlatoztatja a kórházakat, mintha háborúban állnánk, de csak késve, vagy egyáltalán nem biztosítja nekik a védőfelszereléseket.
  4. Azt hazudja, nincs szükség szélesebb körű tesztelésre, mert nem hatásos, de valójában azért nem tesztelnek, mert nincs elég teszt, és ezt nem vallhatja be. Persze ha lenne, sem akarna rá többet költeni. Költ helyette egyházra, focira, épületfelújításra.
  5. Korlátlan felhatalmazást kér, de miután megkapja, még a kijáráson sem mer szigorítani, azt is a polgármesterekre hárítja. Csak a hatalom kell neki, a felelősség nem.
  6. Nem teszteli kellő mértékben az idősotthonokat, adatokat sem ad ki róluk, kivéve a Pesti útiról, ami ellenzéki fenntartású, arról viszont minden nap részletesen beszámol az operatív törzsön keresztül.
  7. Müller Cecíliával együtt összevissza beszél, ha nem egyenesen hazudik a maszkviselésről, mert nem ismerheti el, hogy nincs belőle elég az országban. Ha viszont tényleg feleslegesnek gondolná, nem küldené “portyázni” az embereit, hogy szerezzenek belőle többet. Külön felháborító, hogy azok még ezek után is csak mutyizni képesek.
  8. 13. havi nyugdíjat ígér a válság kellős közepén, de még ebben is hazudik, becsapja a nyugdíjasokat, mert az voltaképp csak 53. heti, ráadásul azt is jövő évtől kapnák, addig meg éljenek meg, ahogy akarnak.
  9. Nem ad pénzt az igazán rászorulóknak, a munkanélkülieknek, nem segíti a bajba került kisvállalkozásokat, de egyből módosít a válságcsomagon, amint panaszkodni kezdenek a multik. Közben a saját fizetésüket azért az egekbe emeli.
  10. Agresszíven felszabadíttat 36 ezer ágyat a kórházakban, az utcára rakva az ápolásra szoruló betegeket, miközben alig kétezer regisztrált fertőzött van az országban, és közülük sem szorulnak még ezren sem kórházi ellátásra.
  11. Kirúgatja az ellenkező, az esküjüket a politikai hűség elé helyező orvosokat a kórházak éléről.
  12. Közben valódi válságkezelés helyett mint egy molett hóember, Facebook-videókon bohóckodja végig ezeket a kórházakat. Járványbajnokot játszik, ha már nem tudja az árvízi vagy a kerítésvédő hőst játszani.
  13. A járvány csúcspontjára kiírja az érettségit, veszélybe sodorva diákok és pedagógusok tízezreit.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!