A kormány indokolatlan döntése miatt, több ezer ember élete került veszélybe!

A kormány egyik nagy vitát kiváltó intézkedése alapján, a kórházaknak fel kell készülniük a tömeges megbetegedésre, ezért április 19-ig a kórházi ágyak 50 százalékának, vagyis 32900-nak kell szabadnak lennie, a következő ütemben pedig már a 60 százalékának, vagyis 39500-nak.

Ez több ezer beteg ember hazaküldését jelenti!

“Ez egy vicc” – mondta Falus Ferenc, volt tiszti főorvos az ATV Híradójában, majd arról beszélt, hogy ez egy indokolatlan lépés volt, hisz nem egyik napról a másikra fog bezúdulni a magyar kórházakba 30 ezer ember.

“Nem marad megfelelő ellátás azoknak a betegeknek, akiknek az ellátására, rehabilitációjára szükség lenne”

– tette hozzá Falus.

Korábban Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter a témával kapcsolatban azt mondta, azért hozták meg ezt a döntést, mert ott, ahol ez a járvány berobbant, napok alatt 5-10-20 ezer emberrel tudott nőni a fertőzöttek száma. Magyarországon mindent megtettünk azért, hogy ez ne így legyen, úgy látszik, hogy ennek a védekezésnek van is eredménye, de garancia nincs arra, hogy ez így marad.

A volt tiszti főorvos szerint, nem ilyen sebességgel történik a járványnak a csúcsa, és ő ezért tartja teljesen indokolatlannak, hogy egyszerre ennyi beteg embert küldtek haza.

Az MSZP pedig Facebook oldalán állt elő egy alternatív megoldással, ami mellett nem kellene a nem koronavírusos súlyos betegeket szó szerint kirakni a kórházakból.

Mészárosnak feladták a leckét, most kiderül, hogy hazafi-e, vagy csak egy utolsó senki!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!