Orbánt hányszor tesztelték eddig? Jogunk van tudni!

Kép: Orbán Viktor Facebook oldal

Önöknek nem furcsa, hogy miközben a magyar orvosoknak minimális védelmet nyújtó védőfelszerelésben kell dolgozniuk, a kórházakat végiglátogató Orbán Viktoron olyan speciális űrruhaszerű öltözék van, amilyenről a körülötte álldogáló gyógyítók még csak nem is álmodhatnak?

Persze, értjük mi, hogy egy miniszterelnök fontos ember, nem is az a baj, hogy a legkorszerűbb védőfelszerelést kapja.

A baj az, hogy azok az orvosok és nővérek, akik a kórházakban körbeállják Orbánt, hozzá képest szinte alig védettek!

Pedig az egészségügyi dolgozók naponta több száz beteggel találkoznak. Ennek ellenére nekik csak alacsony színvonalú védőfelszerelés jár. Egyszer használatos maszk, amit már több napja hordanak. Olyan légmentesen záródó kezeslábas sincs a képeken látható orvosokon, mint amilyet Orbán visel. Akárki is készítette és tette közzé ezeket a képeket, az üzenet eléggé egyértelműnek tűnik:

ti nem vagytok olyan fontosak, mint a miniszterelnök, nektek jó a silányabb védőfelszerelés is!

Egy ilyen helyzetben magától adódik a kérdés: vajon Orbán Viktor milyen egyéb plusz védelmet kap még, amire az átlagembernek, vagy egy orvosnak esélye sincs? Miközben a fél ország házilag varrott maszkokkal próbál védekezni, és még a nyilvánvaló fertőzöttek családtagjaitól is megtagadják a szűrés elvégzését,

vajon Orbán Viktoron hány vírustesztet végeztek el eddig?

Még egyszer hangsúlyozzuk: nem azzal van a gond, amit Orbán megkap, hanem hogy az ország többi polgárától egyszerűen megtagadják ezeket! Miközben a magyar embereknek azt mondja az országos tiszti főorvos, hogy ne viseljünk maszkot és még Orbán szerint is felesleges a tesztelés,

a miniszterelnök a fertőzéstől rettegve szuperbiztos védőruhában parádézik, és ki tudja, hányszor tesztelik!

Orbán Viktort mi, állampolgárok fizetjük. A mi adónkból van autója, apparátusa, szinte mindene. Ha a jelenlegi helyzetben a fenti kérdéseket feltenné neki egy ellenzéki politikus, nem tehetné meg, hogy nem válaszol. Ha pedig mégis hallgatna, vagy kitérne a válasz elől, az felérne egy beismeréssel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!