Ezt olvasni kell! Egy nővér levelet írt Orbánnak!

Az alábbi levelet emailban kaptuk,  formázás után változtatás nélkül közöljük!

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Nővérként rendkívül kifejezőnek tartom, hogy az egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér fénnyel világítják meg a Puskás Stadiont.

Ez a gesztus rávilágít, hogy Ön és a Fidesz pontosan tudják, mi kell nekünk, miközben folyamatosan három műszakban dolgozunk, és minden percben kockáztatjuk az egészségünket, életünket, a családunk egészségét.

Ez a fehér fény nagyon sokat segít nyárig, amikor Önök majd talán méltóztatnak kifizetni az 500 ezer forintos bérkiegészítést.

Erre a fehér fényre szoktam gondolni a boltban is, amikor a legolcsóbb parizert veszem a műszakba vitt zsemlébe. Tegnap eszembe jutott, hogy ha fényevő lennék, most még erre sem kellene költenem. Csak kisétálnék a Puskás Stadionhoz és máris jóllaknék.

Persze vannak, akik szerint jobb lett volna, ha Önök az elmúlt tíz év alatt nem 31 stadiont építenek, mert most nagyon hiányzik az erre költött 350 milliárd forint, de hát ez már a múlt.

A Puskás Stadion fehér kivilágítása szerencsére minden problémát megold.

Egyetlen dolgot kívánok Önnek és a Fidesznek, miniszterelnök úr. Nagyon vigyázzanak magukra!

Ez a koronavírus rendkívül veszélyes. Pár óra alatt ledönti az embert a lábáról. Nagyon hamar elfogy az ember tüdejéből a levegő, és amilyen körülmények vannak most a magyar kórházakban, például nincs kéznél elegendő lélegeztetőgép, önök is nagyon hamar megpillanthatják azt a bizonyos fehér fényt.

Üdvözlettel:

Marika”

 

 

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!