Visszafelé sült el Orbán ötlete – eddig csak kárt okozott

A parkolás ingyenessé tételének motivációjáról megoszlanak a vélemények, de sokan úgy tartják, hogy az elsődleges cél az önkormányzatok bevételének a csökkentése volt, nem pedig a vírus elleni védekezés hatékonyabbá tétele.

Ez még az Operatív Törzs tájékoztatóján is elhangzott, hogy túl sok autó van Budapest utcáin,majd kiemelték, hogy a miniszterelnök bejelentése csak egy lehetőség, nemkell élni vele, mert az fokozza a járványveszélyt!

Mindeközben a Fővárosi Önkormányzat vizsgálja az utasforgalom alakulását és arra jutott, hogy a közösségi közlekedés kihasználtsága nem csökkent, viszont az elmúlt hetekhez képest érdemben nőtt a közúti forgalom. Tehát, az ingyenes parkolás bevezetése

olyanokat is kimozdított,akik eddig fegyelmezetten otthon maradtak!

Mindez, mint minden találkozási lehetőség növeli a fertőzésveszélyt. Ezért is lehet az, hogy míg szombaton még arról tájékoztattak, hogy “sikerült a robbanást megelőznünk”, kontroll alatt tartják a járványt, addigra vasárnapra már a leglényegesebb mondat ez lett, hogy

nagy a kockázata annak, hogy Budapesten berobban a járvány.

Mi csak arra tudunk biztatni mindenkit, hogy ha eddig el tudta kerülni a mozgást a lakóhelyén, akkor a pár száz forintos parkolási díj elengedése miatt most se kezdjen olyan utazásba, amit egyébként nem tervezett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!