Itt az igazság! Ezért nem segít MOST a Fidesz!

Elgondolkodott már azon bárki, hogy miközben MOST van járvány, MOST rúgnak ki naponta 4000 magyar dolgozót, az egész világon MOST igyekeznek a kormányok minden segítséget megadni a nehéz helyzetbe került embereknek, aközben

Orbán Viktor szinte az összes kifizetést igénylő kormányzati segítséget csak MAJD ígéri?

Az egészségügyi dolgozók például csak nyáron kapják meg a kereset-kiegészítésüket, pedig ők a MOST vannak a legnagyobb veszélyben! Nekik MOST kell ügyeletben lenniük, a családjuk MOST nem látja őket, MOST vannak plusz költségeik!

Ugyanez a helyzet a nyugdíjasokkal is. Kinek lesz jobb MOST attól, hogy Orbán Viktor azt ígérte: a nyugdíjasok MAJD jövőre kapnak egyheti plusz nyugdíjat?  Aztán MAJD a következő években újabb egy-egy hetit. MAJD. Ráadásul ezt a jövő évi egyheti nyugdíjat elnevezte 13. havinak…

Hát kösz Orbán, ez marha nagy segítség, amikor MOST kellene ételt és gyógyszert venni!

Akkor bezzeg nem volt ilyen ráérős a Fidesz, amikor Mészáros Lőrinctől dupla áron visszavásárolták a Mátrai Erőművet! Orbán vejének is azonnal megítéltek kikötőépítésre pár milliárdot! Akkor is azonnal tudtak lépni, amikor megállapodtak a bankokkal, hogy a kamatok a hiteltörlesztések felfüggesztése alatt is tartozásként halmozódnak, amit aztán a válság után rá lehet verni az adósokra!

 Vagyis a törlesztések halasztásával sem adtak, csak uzsorás módszerrel hagyják halmozódni az emberek adósságait!

Amikor azonban a kormánynak valóban a zsebébe kellene nyúlnia, rögtön előkerül a bűvös szó: MAJD.

MAJD egyszer fizetnek. MAJD egyszer segítenek. Aha. Nem nehéz átlátni, mi is a Fidesz célja valójában.

Orbánék MAJD fizetnek, de a népszerűséget már MOST be akarják gyűjteni. Jó üzlet ez a Fidesznek. Hitelbe használják a bizalmunkat!

Pár hónap, vagy majdnem egy év pedig nagy idő. Az alatt bármit ki lehet találni, hogy mi miért nem lehet mégsem úgy, ahogy megígérték. És ha netán mégis betartják a szavukat, újra megkérhetik az árát.  Jöhet a szelíd zsarolás: ha azt akarjuk, hogy a Fidesz betartsa az ígéretét és valóban fizessen, bizony rájuk kell szavazni. 2022-ben országgyűlési választások lesznek. 2024-ben önkormányzatiak.

Ki van ez találva. És ez egészen addig így lesz, amíg el az emberek rá nem jönnek, hogy mi a különbség a MOST és a MAJD között. És azt nem mondják Orbánéknak: el lehet takarodni. Méghozzá MOST.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!