Szívszorítóan őszinte videó terjed a neten – erre egy fideszes sem lenne képes

“Tudom mit érzel tudom mitől félsz. Tudom mitől vannak álmatlan éjszakáid. Hat gyermekes családapaként átéltem ugyanezeket az érzéseket. Voltak álmatlan éjszakáim, amikor hideg verítékben úszva ébredtem. Tudom, hogy rettegsz, holnap lesz-e munkád. Tudom, hogy félsz, mikor nyomják a kezedbe a felmondást. Hat gyermekes családapaként, ugyanezeket átéltem én is. Átéltem a stressz okozta érzést, amikor mintha két cementes zsák lett volna a mellkasomon. 2008-ban vegyipari szakmunkásként mindennap ezzel keltem és feküdtem, ezzel a félelemmel, amit most te is átélsz.

Ezt éli át, a két gyermekes családanya, aki egyedül neveli gyermekeit, tegnap még virágboltban dolgozott. Ezt éli át, a rendezvényszervező cégnél dolgozó apuka, akit a múlt héten rúgtak ki. Ezt éli át, a multinál dolgozó fiatal srác, akit elsőként küldtek el a cégtől, mert kölcsönzött munkaerő volt. És ezt fogja átélni több tízezer, vagy százezer honfitársunk, akit az elkövetkező napokban, hetekben fognak elbocsájtani.

Ezt a szörnyű érzést élitek át ti, akik sajnos, semmilyen támogatást nem kaptok a kormánytól. Az ő hatalmuk, korlátlan ideig fenntartható.

Bezzeg, az emberek megsegítésére szánt idő, három hónap, szaros kilencven nap!

Tudom mit érzel. Te nem alamizsnát akarsz, csak esélyt szeretnél, esélyt arra, hogy dolgozhass. Te dolgozni akarsz, és tisztességgel eltartani a családod. Mi tudjuk, hogy mit érzel. Minden amit mondunk, amit kérünk, amit követelünk az rólad, rólatok szól. Ez a harc arról szól, hogy te, a csládod boldogulni tudjatok.

Kérlek bízz bennünk, támogass minket ebben a küzdelemben! Köszönöm,hogy meghallgattál, vigyázzatok egymásra!”

Mindezeket a szavakat Komjáthi Imre szocialista politikus üzente a munkájuk elvesztésétől félő embereknek. A videóval feladta a leckét az összes parlamentben pöfesszkedő fideszesnek, akiknek már semmi fogalmuk sincs a mindennapi életről. Vajon közülük ki tud ilyen őszintén, tapasztalatból beszélni a hétköznapi emberek sorsáról?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!