Porig alázták Orbánt – Végre valaki ki merte mondani az igazságot!

A felhatalmazási törvény megszavazása hatalmas nemzetközi visszhangot váltott ki, amiért még a Fidesz Európai Uniós pártcsaládja, az Európai Néppárt (EPP) is szót emelt.

Szerda este jelent meg az a közös nyilatkozat, melyet eleinte csak 13 nyugat-európai kormány írt alá (azóta többen is csatlakoztak hozzá), és mely arról szól, hogy a vészhelyzetre hivatkozva sem léphet fel egyik kormány sem a jogállamiság és a szabad sajtó ellen.

Erre a közös nyilatkozatra reagált végül Orbán is, aki azt írta a Néppárt főtitkárának, hogy

“nekem erre nincs időm”!

Az EPP főtitkárának írt levélből idéz Tordai Bence is, aki szerint Orbán azt is kijelenti benne, hogy “Mi, miniszterelnökök és pártvezetők valamennyien az egész világon arra koncentráljuk valamennyi energiánkat, hogy hatékony döntéseket hozzunk annak érdekében, hogy életeket mentsünk, és hogy megvédjük az egészségét és a biztonságát az állampolgárainknak” – közölte az atv.hu.

A Párbeszéd politikusa végül úgy reagál a miniszterelnök levelére, hogy

“Bárcsak legalább a saját szavait megfogadná Orbán Viktor”,

mivel az ellenzéki politikus rávilágított arra, hogy a levél tartalma szöges ellentétben áll a valósággal:

“Ehhez képest Orbán Viktor energiáinak jelentős részét a hatalma kiterjesztésére, az ellenzék támadására,

a Városliget teleépítésére, a Belgrád-Budapest vasúti projekt titkosítására, az egyetemek privatizációjára, a színházak elfoglalására, a transznemű emberek jogfosztására, az egyházak és Schmidt Mária alapítványának pénzzel kitömésére és ehhez hasonló dolgokra használja, gátlástalanul és aljas módon visszaélve a járvány okozta felfordulással” – közölte Tordai Bence.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!