Hajmeresztő törvényt nyújtott be Semjén! Viccet csinál a veszélyhelyzetből?

Semjén Zsolt végre megtalálta és egy salátatörvénybe bújtatva azonnal be is nyújtotta a legfontosabb témát, amivel most feltétlenül foglalkozni kell. Sőt: törvényt is muszáj róla alkotni! De nehogy azt gondolják, hogy valami csip-csup ügyről van szó! Orbán helyettese nem az árdrágító nyerészkedések ellen lépne fel és nem is azért, hogy végezzenek több tesztet a lakosságon, esetleg csökkentsék az alapvető élelmiszerek árát, vagy hogy kifizetik a munkájukat elvesztők bérének egy részét. Nem!

Semjén azt akarja megtiltani törvényben, hogy valaki nemet változtathasson!

Nem mondhatnánk, hogy a KDNP vezetője együtt lélegzik a társadalommal. Amikor az ország halálos járványhelyzettel küzd, a gazdaság épp a szakadék felé száguld, százezrek válnak munkanélkülivé, akkor enyhén szólva is megdöbbentő, hogy Semjén Zsolt számára az a legfontosabb, hogy törvény mondja ki: „a biológiai nem teljes megváltoztatása nem lehetséges” és hogy „ennek megváltoztatására az anyakönyvi nyilvántartásban sincs lehetőség.”

Tényleg erre kell használni a hatalmat? Ez most az ország legégetőbb problémája? Vagy csak arról van szó, hogy

április 1-jén Semjén Zsolt viccet csinál a veszélyhelyzetből?

Mindenesetre ha ez komoly, akkor az emberek elgondolkodhatnak, hogy mennyire veszi komolyan a Fidesz-KDNP kormány a jelenlegi veszélyhelyzetet, és mi mindent tervezhetnek még elfogadni a járvány okozta felfordulásban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!