Helyre tették a két marionett bábut – kimondták mit is csinálnak valójában

Az MSZP határozottan visszautasította Gulyás Gergely és Kocsis Máté sajtótájékoztatóján elhangzott méltatlan kijelentéseit.

Feltették a kérdést, hogy vajon mivel foglalkozhatott a kormány az elmúlt hetekben, ha csak egy hónappal a vírus hazánkba érkezése után kapnak végre védőfelszerelést az intenzív osztályokon az orvosok és ápolók?

Ma már világos, hogy a Orbán most sem tett mást, mint amihez ért:

a Fidesz előre kitervelt, aljas politikát játszmát folytat a magyar országgyűléssel, a magyar ellenzékkel, és ezen keresztül a magyar emberekkel.

Mára világossá vált, hogy a céljuk, sajnos nem az együttműködés, hanem a politikai feszültség keltése, a hisztériakeltés, az emberek egymás ellen uszítása, miközben mára már zsarolnak és fenyegetnek is.

Harangozó Tamás, az MSZP képviselője elmondta, hogy továbbra is fenntartják a korrekt és tisztességes javaslatukat, amelyet a parlamentnek be is nyújtottak. Hajlandóak a kormánynak az Alaptörvényben megszabott hatáskörén túlmenően is megadni minden jogi eszközt, hogy a válságot kezelni tudja, de nem fognak korlátlan hatalmat adni Orbán kezébe!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!