Gulyás Gergely elszólta magát: ezért a mondatért még számonkérhetik

Miközben a kormány azon dolgozik gőzerővel, hogy mindenképpen elfogadja a parlament a diktátor-törvényt, ami egy büntető törvénykönyv módosítással lehetővé tenné, hogy börtönbe zárják azokat, akik a járvánnyal kapcsolatban mást állítanak mint a kormánypropaganda, addig Gulyás Gergely a kormányinfón elszólta magát.

Ellentétben azzal a sulykolt állítással, hogy Magyarország időben lépett, a szakszerű intézkedéseknek köszönhetően kordában tudja tartani a vírust és az egyik legkevésbé fertőzött ország, Gulyás azt mondta, hogy

a megbetegedések száma százezres is lehet,

a 10-15-szörös látencia miatt. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ez így is fog maradni mindaddig, amíg gyakorlatilag csak azokat szűrik, akik tüdőgyulladással jelentkeznek valamelyik kórházban, és Pintér Sándor belügyminiszter kivételével senkin nem végeznek tesztet, aki nem produkál tüneteket.

Nem tudjuk, hogy a kormányinfón elhangzott mondat csak elszólás volt-e, vagy tudatosan próbálják felkészíteni az embereket a közelgő katasztrófára, de a kormányszócsőnek számító Magyar Nemzet is lehozta az ominózus mondatot egy cikkében, és közben csendben fű alatt, óriás pavilonokat alakítanak át egészségügyi ellátó hellyé, amiről ITT olvashat.

Katasztrófára készül Orbán – kiszivárgott egy fénykép

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!