Döbbenetes nyerészkedés! Becsapják a válsággal küzdő családokat!

Tudják önök, hogy a Fidesz még most, a legsúlyosabb járványhelyzetben is háromszoros áron adja a földgázt a magyar családoknak? Pedig ez a helyzet. Egy köbméter gázt 33-37 forint körüli összegért lehet vásárolni, miközben Orbánék 2014. április 1-je óta 101 forintot fizettetnek a magyar emberekkel!

Ez nagyon durva nyerészkedés, amiről eddig csak kevesen tudtak!

Az állami Magyar Földgázkereskedő Zrt. évente 40 milliárd forintot nyer azon, hogy az olcsón behozott gázt a Fidesz háromszoros áron adja a magyar családoknak. A mostani válsághelyzetben a Fidesz megtehetné, hogy csökkenti a lakossági gáz árát, ezzel is mérsékelve az emberek anyagi terheit, de

Orbánék még beszélni sem hajlandóak arról, hogy a valódi, harmadára csökkent gázárat fizethessük!

Pedig a földgáz ára csak az elmúlt egy évben 62 százalékkal csökkent! Ezzel a magasan tartott árral a Fidesz egyes számítások szerint évente 70 ezer forintot vesz ki minden magyar háztartás kasszájából!

Az MSZP eddig 11 alkalommal javasolta, hogy a Fidesz ne adja háromszoros áron az évek óta olcsóbb gázt, de a kormánypártok ezt mindig lesöpörték az asztalról. Az ellenzéki párt válságkezelő javaslatai között most is ott van a gáz árának csökkentése, de Orbánék erről mélyen hallgatnak.

A Fidesz még a legsúlyosabb vészhelyzetben is behajtja a családokon a háromszoros gázárat,

a nyereséget pedig csöndben zsebre teszik…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!