Karácsony megelégelte a tökölést – a főváros maga szerzi be a védőfelszereléseket

Kép: MTI, Soós Lajos

Orbán szerint több millió maszk áll rendelkezésre, és még gyártunk is a börtönökben, a valóság azonban mást mutat, mint amit a Kossuth rádió stúdiójából próbál a miniszterelnök sugallni. Erre példa a mentősök nyílt levélben való segítségkérése, és Karácsony Gergely is arról számolt be, hogy hozzá más infromációk jutnak el.  Mint írja,

egyre kétségbeesettebb formában, nem ritkán drámai hangon

kérnek tőle segítséget a kerületi egészségügyi ellátásban dolgozók, a hajléktalan ellátásban dolgozó szociális munkások, a város működtetésében kulcsszerepet játszó BKV-sok, az idősgondozásban, a köztisztaságban és a közrend fenntartásában dolgozó munkatársak. Ők azt mondják, nincs elegendő maszk és védőfelszerelés, ezért a főpolgármester újra hivatalos levelet küld, a fővárosi kormánymegbízotton keresztül a kormánynak, de addig sem ül tétlenül, várva a kormány reakciójára.

„De addig is minden csatornát igénybe veszünk, hogy magunk is beszerezzünk ilyen védőfelszereléseket.

A pekingi és a shaghaji főpolgármester segítségét is kértem. E tekintetben a pénz nem számít, minden forrást, minden beszerzési csatornát igyekszünk felhasználni az emberéletek védelme érdekében” – írta Facebook posztjában Karácsony.

A járványveszély, az emberéletek védelme mindent felülír – én ebből indulok ki, de döbbenten látom, hogy a lakájmédia…

Gepostet von Karácsony Gergely am Freitag, 20. März 2020

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!