Embertelen aljasság: a koronavírusos betegek ellen uszított a Mi Hazánk

Vérlázító közleményt adott ki hétfő este a Mi Hazánk. A kormány – kevés jó döntése egyikeként – hétfőn elrendelte, hogy a rendkívüli járványügyi vészhelyzetre való tekintettel építsenek fel Kiskunhalason, a helyi büntetés-végrehajtási intézettől nem messze, egy volt laktanya területén egy 150 fős mobilkórházat. Amilyen súlyos időket élünk, nehezen tudunk elképzelni embert, aki ne üdvözölné ezt a döntést.

Ha a Mi Hazánkról van szó, sajnos úgy tűnik, ezek szerint cserben hagy a fantáziánk, Szabadi István, a párt helyi képviselője ugyanis nemhogy nem üdvözölte azt,

de egyenesen uszítani kezdett az épülő kórház ellen!

Hétfő esti közleményében azt írta, idézzük:

“Először is a koronavírus járvány elhárításáért felépítendő mobil egészségügyi létesítmény fokozottabb veszélyhelyzetet hozhat létre. A súlyos betegeket ide szállító járművek ugyanolyan veszélyforrást jelenthetnek a városban történő közlekedésükkel, mintha a fertőzött emberek maguk közlekednének a város útjain. Másodszor pedig egy kiskunhalasi lakos, aki megfertőződik és súlyosan beteg lesz, az a Szegedi úti börtönben találja magát. Ez lelki sérülést is okozhat a betegnek.”

Sok botrányos politikai közleményt olvastunk már életünkben, de ennél visszataszítóbbat talán még sosem. Ők is valószínűleg érezhették, hogy a vírusos betegek elleni uszítással ezúttal elvethették a sulykot, több száz dühös komment után ugyanis

villámgyorsan törölték a közleményt a központi facebook-oldalukról és a honlapjukról.

Nem voltak ugyanakkor kellőképp alaposak (és gyorsak), a kiskunhalasi oldalukon ugyanis még mindig megtalálható. A korábban az országos honlapra kirakott közlemény linkjét is sikerült lementenünk, nehogy véletlenül arra tudjanak hivatkozni, hogy csak Szabadi magánakciója volt a közlemény kiadása, azt kizártnak tartjuk ugyanis, hogy a főoldalra és a központi honlapra is kikerült volna, amennyiben így lenne.

A bizonyítékok világosak: Toroczkai László szélsőséges pártja a koronavírusos betegek ellen uszított, és amikor rájöttek, hogy ezt még a sajátjaik is egyöntetűen elítélik, gyorsan megpróbálták törölni a közleményről szóló bizonyítékokat. De minket nem tudtak átverni, alább megtekinthetők a fotók, amelyek mindent bizonyítanak az esetről:

Forrás: Facebook

FRISSÍTÉS:

Szabadiék közben reagáltak a dühös kommentekre, élképesztő módon még ők kérték ki maguknak, hogy az emberek mertek felháborodni ezen a gyalázaton:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!