Esztelen vagdalkozásba kezdett a kamerák előtt: máshol portás sem lehetne, nemhogy államtitkár

Van most már kommunikációs akciócsoportunk is, amiről azt gondolnánk, hogy az a dolguk, hogy a legbővebb és legszakszerűbb tájékoztatást nyújtsák a sajtónak, az embereknek, a mindenkit foglalkoztató járvánnyal kapcsolatban.

Ehelyett azonban csak arrogáns kioktatást kaptak a sajtó munkatársai Kovács Zoltán államtitkártól, nyilván azért,

mert igazi, tényszerű válasszal nem tudtak szolgálni a feltett kérdésekre.

Kovács rögtön azzal kezdte, hogy szakmai kérdésekre nem fog válaszolni, azt majd megteszi a mellette álló rendőr ezredes(!), mintha ennek az egésznek nem az egészségügyhöz lenne köze. Igazi járványügyi szakembert azonban napok óta nem látunk megszólalni a kérdésben kormányoldalon.

De a mélypont akkor következett be, amikor a 444.hu munkatársa megkérdezte, hogy mi az érvényes szakmai protokoll a koronavírus tesztek elvégzésére. Ugyanis Kovács Zoltán kifejtette, hogy Pintér Sándor belügyminiszter találkozott koronavírusos beteggel, tüneteket nem mutat, de elvégezték rajta a tesztet, mint minden magyar állampolgáron.

Miközben, eddig azért utasítottak el fertőzött területről jövőket, vagy éppen olyanokat, akik találkoztak fertőzöttel, mert nem mutattak tüneteket! Az ellentmondást Kovács nem tudta feloldani, nem volt hiteles válasza a kérdésre, hogy Pintér miért előrébbvaló másoknál, ezért

esztelen vagdalózásba kezdett, és kioktatta az újságírót, hogy ne akarjon már okosabb lenni a szakembereknél!

Azoknál a szakembereknél, akiket napok óta nem engednek kamera elé állni, mert esetleg valami olyat mondanának, ami nem illik a kormányzati propaganda aktuális állításai közé!

Orbánék nem tanulnak. Erőből akarják ezt is lenyomni, mint minden mást eddig. De ebben veszíteni fognak, mert sem rendelet, sem törvény sem alkotmánymódosítás nem fogja megállítani a vírus terjedését. A vírus nagyívben tesz a kétharmadra, nem érdekli a közbeszerzés és nem nézi az M1 híradót.

Itt a szájkarate kevés lesz. Most már komolyan tenni kellene valamit, amíg nem késő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!