Pintér Sándort is megkörnyékezte a koronavírus?

Több marokkói lap is arról ír, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje Abdelkader Amarának, az ország közlekedési és vízügyi miniszterének. Ez alap esetben marginális hírnek számítana, csakhogy magyar szempontból van egy elég jelentős vonatkozása. Amara ugyanis néhány nappal ezelőtt egy európai tárgyalókörút részeként Magyarországon is járt,

a hírek szerint egy rakás magyar politikussal találkozott, köztük Pintér Sándor belügyminiszterrel, akivel még kezet is fogott.

Erről egyébként kép is készült. A fotó alapján nem úgy tűnik, mintha Pintér megfogadta volna a saját kormánya ajánlásait a biztonsági intelmekkel kapcsolatban, a marokkói politikussal ugyanis úgy fogott kezet, mint bármelyik másik hétköznapi találkozón.

pintér
Forrás: 444

Hogy Pintér ezek után kikkel találkozott, érintkezett-e pl. a kormány többi képviselőjével, köztük Orbán Viktorral, az egyelőre nem világos, ahogy az sem, hogy alá fogják-e vetni tesztnek őt, vagy hogy szükség lesz-e karanténra az esetében. A mai operatív sajtótájékoztatón bizonyára ez is kiderül.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!