Porig alázta Gáspárt Orbán a nőnapi videójában

Újabb gyöngyszem kerülhet be Orbán lassan legendássá váló nőnapi köszöntései közé. Emlékezetes, két éve pl. úgy “köszöntötte” őket, hogy mutatva, hol is lenne szerinte a helyük, lement a parlament konyhájára, és ott kezdett nekik virágot osztani. Tavaly még ennél is lejjebb süllyedt, egy Fidesz-közeli álcivil szervezeten keresztül kiadatott egy 186 oldalas nőnapi kiadványt, amibe mindössze egyetlen nő írhatott üzenetet.

Az idei köszöntőt viszont még Orbán mércéjével mérve is nehéz hova rakni: a közösségi oldalára kitett egy videót – a Szomszédok stílusában leforgatva -, amiben Margareth Thatchert idézve azt mondta,

“ha azt akarod, hogy egy dologról sokat beszéljenek, bízd egy férfira, ha azt akarod, hogy elintézzék, bízd egy nőre”.

Majd lerakott egy csokor virágot egy kép elé, ami a lánygyerekeiről készült. Plusz még egy valakiről:

a fiáról, Gáspárról.

Orbán idén tehát úgy találta köszönteni a nőket, hogy felköszöntötte Ráhel, Flóra, Sára és Róza mellett a fiát, Gáspárt, Anikót, a feleségét viszont egy az egyben kihagyta. Nem tudjuk, ez kire nézve nagyobb sértés, Gáspárra, akire az apja szemlátomást nem tekint férfiként, vagy Anikóra, akire meg nem tekint köszöntésre méltó nőként. (Nehéz elképzelni, hogy csak véletlenül alakult így, mert nem talált másik képet Orbán. Nem létezik, hogy nincs egy olyan fotója, amin csak a család nőtagjai vannak. Nagyon úgy tűnik, direkt egy olyat választott, amin Anikó nincs rajta, Gáspár viszont igen.)

Pikáns az is, hogy úgy mondja Orbán, hogy elintézni igazán csak a nők tudnak dolgokat, hogy a kormányának csak alig több mint az egytizede nő, e logika szerint tehát nem kevesebbet állít a saját férfi túlsúlyú kormányáról, mint hogy totálisan alkalmatlan az ország vezetésére.

Itt megtekinthetik a videót:

Boldog nőnapot!

Gepostet von Orbán Viktor am Samstag, 7. März 2020

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!