Kemény kritikát fogalmazott meg a köztévével szemben a volt műsorvezető!

Már közel három év eltelt azóta, hogy Gundel Takács Gábor otthagyta a köztévét. Az egyik legismertebb műsorvezetővel most a Magyar Hang készített interjút, aki elmondta, azért mondott fel az állami televíziónál, mert a Maradj talpon! című műsor vezetősége nem engedte, hogy szerepeljen a játékban egy csepregi jobbikos képviselő.

A lap nyomtatásban megjelent cikkében arról is lehet olvasni, hogy mi most a volt műsorvezető véleménye a közmédia működéséről.

“Ami jelenleg ott zajlik, az egyetlen szóval összefoglalva: alibi”

– fogalmaz az interjúban Gundel Takács Gábor.

Szerinte még a rendszerváltás előtt is komoly szakmaiság jellemezte a közmédiát, míg ma az emberek szinte már egyetlen közmédiás műsort sem tudnak mondani. Hozzátette, hogy nem is kifejezetten a műsorokról van szó, hanem arról, hogy a műsorkészítők olyan adásokat csinálnak, amiket elvárnak tőlük.

A Karácsony Gergellyel készített interjúról Gundel elmondta, hogy a teljes riportot nem nézte meg, csak a kérdésekről készített összeállítást látta, ám még így is szégyellte magát, hogy ilyen előfordulhat.

Szerinte ilyen esetekben a kérdező nem kérdez, hanem úgy viselkedik mint egy ügyész, ez pedig egyáltalán nem nevezhető pártatlan televíziózásnak.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!