Kommunista ámokfutásba kezdett Bayer a koronavírus miatt

A kormánypárti agitátor a Magyar Nemzet hasábjain fogalmazott úgy: miután Magyarországot érte el utoljára a vírus, és a kormány létre is hozott egy operatív törzset, ami naponta két sajtótájékoztatón tájékoztatja a lakosságot a helyzetről, szerinte ez is jelzi, hogy a kormány jól felkészült a védekezésre.

Bayer szerint ezt az ellenzék politikai okokból le akarja tagadni,

pl. Cseh Katalin és Vadai Ágnes,

akiket vérbeli kommunista módjára “ártó politikai aktoroknak” nevezett.

Bayer szerint ezt a galád igazságtalanságot úgy lehetne feloldani, ha megreguláznák azokat, akik kritizálni merik a kormány koronavírus-politikáját.

“meg kellene tiltani, hogy mindenki szabadon makoghasson a vírusról, egyből beljebb lennénk egy lépéssel”

– fogalmazott. Talán igazat is adunk Bayernek, valóban itt lenne az ideje abbahagyni az összevissza beszédet a koronavírussal kapcsolatban, csakhogy nem az ellenzéknek, hanem nekik kéne sürgősen felhagyni ezzel. Kezdhetné pl. Bayer, hogy abbahagyja az uszítást és a hangulatkeltést az ellenzék ellen. Aztán folytathatná Orbán, aki két nappal ezelőtt nagy nyilvánosság előtt azt hazudta, hogy

a kormány folyamatosan ellenőrzi és szűri a határon átlépőket.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a határon semmilyen ellenőrzést nem folytatnak, de még a reptereken is simán át lehet csusszanni mindenféle vizsgálat nélkül. Nyilván nem véletlen, hogy a fertőzött iráni diákok is lazán bejuthattak az ország területére.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!