Állami pénzből becsmérlik újra a nőket – most a “magyarság” nevében

Fotó: RAS-archívum

Vérforraló! Egyszerűen nincs jobb szó arra a videóra, amit a Magyarságkutató Intézet készített Pintér Tibor lovas színésszel. Nem elég ugyanis, hogy ez a szervezet évente 1,3 milliárd forintot kap olyan bárgyúságokra, amikről messziről ordít, hogy mindez csak ürügy, hogy lenyúlhassák az adóforintjainkat, hanem  mindez még valami elképesztő hülyeséggel is párosul. Pintér Tibor ugyanis az intézet legújabb videójában azt állítja, hogy

lovas képzéssel a lányok sokkal odaadóbbak lennének.

Sok megalázó dolgot mondtak már a fideszesek a magyar nőkről, de ez biztosan ott van az élbolyban. A színész egészen pontosan így fogalmazott: „Jobbá lehetne tenni a magyar fiatalokat a lovas képzéssel. Erősebb identitású, határozottabb, a fiúcskákban időben kialakulna a férfi energia, a lányokban időben kialakulna a női odaadás. És ez a kettő még a családokra is jól hatna, ez a rendszer a lovon keresztül csodákra képes.”

Értik ugye? Pattanjon lóra mindenki, és

a férfiak máris jobb férfiak lesznek, a nők pedig mindig kívánni fogják a párjukat.

Ennél nagyobb baromságot nehéz lenne kitalálni, de ne becsüljük le a Magyarságkutató Intézetnek adott 1,3 milliárd ösztönző erejét. Erre költik Orbánék azt az adót, amit befizetünk, ilyenekre megy el ahelyett, hogy normális kórházunk, iskolánk, fizetésünk és nyugdíjunk lenne.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!