Eddig titkolt listát sikerült megszerezni: ez volt a legnagyobb kamu Orbán kormányzása alatt

Nem túlzás: ebbe a botrányba bele kell buknia az Orbán-kormánynak! Kiderült ugyanis, hogy hatalmas hazugság volt a Szeviép-csőd miatt megszervezett állami kárpótlás!

A Szeviép ügyben egy cég se ment csődbe, csak azért fizettek 2,7 milliárdos “kárpótlást”, hogy ezzel a Fidesz támadhassa Botka Lászlót és az MSZP-t!

A 24.hu birtokába került kártalanítási lista azt bizonyítja, hogy az egész botrányt a Fidesz kreálta. A kamu kártalanításokat Lázár János vitte keresztül a kormányon, hogy a 2018-as országgyűlési választás előtt Botka Lászlót és a szegedi szocialistákat támadhassák.

Orbánék 2,7 milliárd forintot osztottak szét többnyire nyereséges magáncégek és vállalkozók között!

Eközben teli szajjal harsogták, hogy az érintett alvállalkozókat a Szeviép 2009-es csődje annyira padlóra küldte, hogy nagy részük tönkrement, ezért kell az állami segítségnyújtás. Ezzel szemben az igazsag az, hogy az adófizetők pénzéből kifizetett támogatásokat olyan építőipari cégek kapták, amelyek milliárdos pluszt termeltek! A maximális összegű kártérítésben részesített cégek nagyjából fele olyan jól állt a Szeviép bukása körüli időszakban, hogy a “kártalanított” cégek tulajdonosai jelentős osztalékot is felvettek!

Vagyis Orbánék csak azért fizettek 2,7 milliárdot az ország pénzéből, hogy

falazzanak egy általuk kreált hazugságnak!

Az érintett nyereséges cégek pedig ezt a pénzt szó nélkül felvették! Egy ilyen bűnszervezetben elkövetett csalásba minden kormánynak bele kell buknia!

Orbán persze Lázár nyakába varrhatja az egész hazugságot, de azt ugye senki sem hiszi, hogy egy ilyen, a Fidesz kampányát támogató gigantikus csalásról nem tudott a kormány?

Egy szó mint száz: ebbe most bele kell bukniuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!