Döbbenetes! Lopáson kapták Orbánt – meg van a videó felvétel

Valószínűleg a Fideszben Orbán utolsó attrakcióját nem is nevezik lopásnak, hiszen nekik smitpál komplett lopott doktori dolgozata sem számított annak. A vasárnapi évértékelő leginkább felkapott monndata az volt, hogy

nincs olyan, hogy liberális, az a diplomás kommunista.

Most ne kezdjünk el azon rágódni, hogy egy jogi diplomával rendelkező, volt KISZ titkár, aki egyébként már volt liberális, az most ugyan minek határozza meg magát, mert teljességgel felesleges Orbánnál bármilyen gerincességet, vagy elvszerűséget keresni.

Az viszont érdekes, hogy a fenti mondat bizony nem Orbán agyából pattant ki, még csak nem is a szövegírói fejéből. Ezt bizony lopta, méghozzá Hunter S. Thompson Rumnapló című könyvéből, illetve az ebből készült filmből. Csakhogy, Orbán a mondatnak csak azt a részét mondta el, ami neki tetszik, ugyanis a teljes mondat így hangzik a filmben:

Nincs olyan, hogy liberális, az csak egy diplomás kommunista, a négerek gondolkozásával.

Így azért ez már teljesen más a mondat jelentése. Tegyük hozzá, hogy a filmben, ezt a mondatot Art Zimburger mondja, aki egy magát igaz hazafinak, jó kereszténynek és hithű konzervatívnak valló bűnöző. Ezzel rendben is vagyunk. Mi sem gondolunk mást Orbánról, és az idézet alapján ő sem magáról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!