Döbbenetes iratok kerültek elő a bukott fideszes polgármesterről!

Saját magának szerzett kemény 70 ezer forintért bérlakást a Várban az I. kerület egykori fideszes polgármestere. Ez még akkor történt, amikor Nagy Gábor Tamás a kerület első embere volt, de csak azután derült ki, hogy a tavalyi önkormányzati választásokon Váradiné Naszályi Márta közös ellenzéki jelöltként váratlanul legyőzte őt.

Így kerültek elő az iratok, amelyek leleplezik a fideszes polgármester aljas lakásszerzési módszerét.

A polgármesteren kívül még egy egyetemista pár is pályázott a 71 négyzetméteres, Táncsics Mihály utca 23.-ban található ingatlanra. A fiatal pár 2013. április 9-én bruttó 66700 forintot ajánlott bérleti díjként, míg a fideszes polgármester 5 nappal később 3300 forinttal többet ígért, s ezzel ő lett a győztes.

A baj ezzel csak az, hogy a fideszes polgármester ismerhette a másik pályázó által ajánlott bérleti díjat, vagyis az egész eljárás meg volt bundázva!

Hiszen az egész apparátus Nagy Gábor Tamásnak volt alárendelve és ő hívta össze személyesen – fejléces, hivatalos iratban – azt az Értékelő Bizottságot, ami a pályázatokat elbírálta.

Ráadásul a fideszes polgármester volt annyira kisstílű és pitiáner, hogy mindössze nyomorult 3300 forinttal fizet többet, ennyin múlott, hogy ő bérelhette ki az ingatlant a Várban. Ott, ahol egyébként a hasonló lakásokat 200-300 ezer forintért szokták kiadni. Ráadásul, mint később kiderült, a polgármester úgy fizet összesen havonta 81 203 forintot, hogy ebben már benne van a víz, illetve csatorna, valamint a szemétszállítás díja is! Ennek ellenére Nagy Gábor Tamás azzal védte a lakásszerzési mutyiját, hogy a munkahelyéhez közeli, nyugodt otthont szeretne, és a jövedelméből ki is tudja fizetni a „piaci lakbért”.

Erről csak annyit: mutasson valaki még egy lakást a Budai Várban, ami rezsivel együtt 81 ezer forintért lehet bérelni!

Ebből is látszik, hogy ha a saját érdekükről van szó, a fideszes politikusoknak mindegy, kin gázolnak át. Nagy Gábor Tamás polgármesterként egy fiatal egyetemista párt ütött el az otthonteremtés lehetőségétől, de ha jobban körbenézünk, láthatjuk: az egész országgal ezt csinálják, mindenkit lenéznek és bárkit átvernek. Számukra csak egy a fontos: ők jól járjanak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!