Kiderült! Szégyen, hogy mit csináltak karácsonykor a fideszes képviselők!

Köztudomású, hogy a Fidesz politikusai rendkívül kedvelik a luxust, elég ha csak Szijjártó Péter 200 milliós villájára, a fényűzésben élő (bár azóta már szétvált) Rogán házaspár helikopterezésére, vagy Orbán Viktor luxusgéppel történő külföldi meccslátogatásaira gondolunk. Most viszont olyasmire derült fény, ami még a legelvakultabb fideszes szavazókat is elgondolkodtathatja. Az mfor.hu ugyanis a parlament szerződéslistája alapján kiderítette, hogy

a Fidesz frakciója 2019 év végén 23,8 millió forintért rendezett két karácsonyi partit! Vagyis fejenként egy-egy képviselőre csaknem 179 ezer forintot költöttek!

És ez már a 133 képviselőre számolva jön ki, vagyis feltételezzük, hogy még a KDNP-seket is meghívták. Az első, december 10-i állófogadásra 10,7 millió forint ment el, míg a másik, egy héttel később megrendezett képviselői vacsora 13,1 millió forintba került. Mindkét szerződést a kormányközeli kapcsolatokkal is rendelkező Csónakázótó Vendéglátóipari Kft.-vel kötötte meg Kocsis Máté. frakcióvezető.

Adódik persze a kérdés:

mit kaphattak a képviselők fejenként 179 ezer forintért?

Kaviárt kilószám? Langusztát? Homárt? Bélszínt? A legközelebbi képviselői fogadóórán érdemes lenne megkérdezni őket.

Mindenesetre nem árt tudni, hogy mehetnek itt bármilyen rosszul a dolgok, a kormánypártok képviselői sosem tagadják meg maguktól a fényűzést.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!