Balhé lesz: tüntetés készül Orbán évértékelőjére, egyre többen csatlakoznak

Forrás: internet

Ha így gyűlnek a jelentkezők, a TEK sem fogja tudni megvédeni attól, ami szombaton vár rá.

Szombaton tartja szokásos év eleji értékelőjét Orbán Viktor a Várkert Bazárban. A miniszterelnök az előzetes hírek szerint új gazdaságvédelmi akciótervvel és szintén új, családok megsegítését szolgáló bejelentésekkel (értsd: féligazságokkal és jól hangzó hazugságokkal) készül.

Hogy azért idén se legyen annyira könnyű dolga, egy a Kossuth térieknek nevezett csoport és annak vezéralakja, Szabó “Tuareg” Gábor tüntetést hirdetett meg a Bazárhoz,

amit meglepő módon a rendőrség ezúttal engedélyezett is neki.

Hogy vajon kordonok között kell-e megtartani a tüntetést (tavaly voltak bőven), az egyelőre nem világos, de egy biztos, minél többen jelenünk meg, annál világosabb üzenetet kap Orbán, hogy a kint rekedt nép hangját soha nem fogja tudni elhallgattatni. Egyelőre jól áll a dolog, épphogy meghirdették a tüntetést, máris több százan jelentkeztek, az eseményt pedig több mint fél ezren megosztották.

A szervező úgy fogalmazott az eseményben: október 13. után nem szabad hagyni, hogy újra a fideszes csőcseléké legyen az utca. Akié az utca, azé az urna, és a haza, szóval legyünk ott minél többen!

Kérjük, ossza meg cikkünket, hogy minél több emberhez eljusson a hír!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!