Az év legaljasabb képét posztolta a fideszes politikus!

Nagyon ravasznak képzelheti magát Németh Szilárd, mert úgy viselkedik, mint az a tűzoltó, aki oltás közben víz helyett benzint fecskendez a lángokra. A zsíros birkafejek elfogyasztásának kormányzati szakértője ugyanis kiposztolt egy hírt arról, hogy a szerb védelmi miniszter szégyenletesnek nevezte azokat a hamisított felvételeket és információkat, melyekkel ismeretlenek a határ megnyitásának álhírével csütörtök délután a kelebiai határátkelőhöz csábítottak több száz menekültet. Hogy kik állhattak az álhírek mögött, azt sejthetjük, hisz a fideszes propaganda már felkészülten tálalta a nem létező „migránsrohamot”. Ám Németh Szilárd még ehhez képest is szintet lépett, mivel

a fideszes politikus egy kerítésen átmászós fotóval illusztrálta a hírt. Igen ám, de ez a kép tavaly, Görögországban készült! Vagyis a kép hamis!

A fideszes trükköt észrevevő 444.hu szerint egyébként kelebiai megmozdulás abszolút békés volt, még a kormánypárti MTI is azt írta, hogy a menekültek a határhoz érve leültek és virágokkal az ölükben várták, hogy a magyar fél megnyissa a határt, majd amikor ez elmaradt, buszra szálltak és elmentek.

Németh Szilárd persze nem akarta ezt ennyiben hagyni, ezért tehette ki a kerítésen átmászás képét, de mivel nem írt oda semmit, sokan gondolhatták azt, hogy a fotó a magyar határon készült. A fideszes politikus pedig utólag mondhatja azt, hogy a hír amúgy a hamis hírekről szólt, vagyis ő nem tévesztett meg senkit.

Csak éppen pont azt csinálta, amiről az általa megosztott cikk szólt: hamis képet közölt, hogy megtévessze az embereket…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!