Súlyos hallucináció: a köztévé riporterén a stúdióban lett úrrá a betegség

Forrás: MTI

Tény: néhány száz menekült a magyar–szerb határnál letáborozott, és úgy döntött, hogy addig maradnak, amíg nemnyílik meg a határ. Nem sokkal később a szerb hatóságok buszokat küldött értük, arra békésen felszálltak, és visszautaztak a gyűjtőtáborokba.

Köztévé híradó: a migránskaravánban vannak gyerekek is, akiket csak a színjáték kedvéért vittek, a menekültek között sokan drogosok, válsághelyzet van – megtámadták a határt, éles lőfegyver használata is indokolt lehet.

Ha valaki még esetleg szokta volna nézni a köztelevízió híradásait, akkor ezentúl kérem vegye figyelembe, hogy az általuk elmondottaknak

semmi köze a valósághoz,

csak propaganda műsorokat gyártanak. Kormányváltás után, akik ezeket a műsorokat szerekesztették, valószínűleg bíróság elé fognak állni rémhírterjesztés miatt.

Btk. 337. § Rémhírterjesztés
337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!